https://www.high-endrolex.com/10

https://www.high-endrolex.com/10

Konference, školení a další firemní akce
Najdete u nás
ubytování v našem hotelu a bungalovech
saunu a wellnes
restauraci a cukrářskou výrobu
krásné okolí a hrad Zvíkov
Najdete u nás

Ubytování v našem hotelu a bungalovech.

Saunu a wellnes.

Restauraci a cukrářskou výrobu.

Krásné okolí a hrad Zvíkov.

previous arrow
next arrow
Slider

https://www.high-endrolex.com/10

Vítejte u nás na Zvíkově

 

S vyjímkou období hlavních prázdnin se hotel specializuje na konference, školení, teambuildingy a jiné firemní eventy.

Nabízíme čtyři konferenční místnosti vybavené plátnem, projektorem, ozvučením, flipcharty a další technikou. Samozřejmostí je kvalitní Wifi.

K těmto akcím patří zajištění kvalitní gastronomie od coffee breaků přes obědy, večeře po bufety, rauty či třeba grilování na venkovní terase.

Každá z konferenčních místností nabízí variabilní uspořádání stolů a i proto jsme schopni zajistit malou firemní akci třeba již od 10 osob, nebo například velkou konferenci se 150 hosty. V případě party akce můžeme bez problémů připravit uspořádání pro 200 - 250 osob.

 

Firemní akce na míru

Ke každé nejen firemní akci přistupujeme s velmi osobním přístupem. Vaši poptávku zpracujeme přesně dle vašich přání, požadavcích či rozpočtu. Obvykle vytvoříme dva až tři návrhy a společně upravíme ten, který Vám bude vyhovovat nejvíce. Budeme rádi i pokud si od nás vyžádáte naši firemní nabídku, která Vám pomůže se rychleji zorientovat a napomoci Vám i v případě nějakých nejasností. Tato nabídka pro různé firemní akce obsahuje detaily o ubytování, kapacitách a vybavení konferenčních prostor, možnosti coffeebreaků, návrhy obědů či večeří, ale i nabídku nejrůznějších zábavných či sportovních produkcí, které pro Vás rádi zajistíme. Můžeme se postarat o to, aby jste si ten čas po práci u nás parádně užily.

 

Další informace Vám poskytneme na našem emailu : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či přímo můžete kontaktovat našeho event managera na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  

https://www.high-endrolex.com/10